Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană și Republica Malta

A A A

Reprezentanții Ambasadei au avut o întrevedere de lucru dna Maria Paniccia, Directorul Agenției Speciale pentru Internaționalizare și Inovare a Camerei de Comerț din or. Frosinone

Publicat:Tue, 18/02/2020 - 08:57

La data de 17 februarie curent, dl Vladimir Sacagiu, Însărcinat cu afaceri a.i. și dna Mihaela Gorban, responsabilă de domeniul economic din cadrul Ambasadei, au avut o întrevedere de lucru cu dna Maria Paniccia, Directorul Agenției Speciale pentru Internaționalizare și Inovare (ASPIIN) a Camerei de Comerț din or. Frosinone, la care a participat și dna Valentina Panaccione, expert pe activități de internaționalizare și promovare.

În cadrul întâlnirii, interlocutorii au fost informați despre climatul investițional și oportunitățile de afaceri din Republica Moldova. Totodată, a fost făcut un schimb de opinii pe marginea intensificării cooperării comercial-economice dintre agenții economici din țarsa noastră și cei din provincia Frosinone, în special prin organizarea evenimentelor economice comune, unor misiuni de afaceri, schimbului de experiență în sectoarele de interes comun.