Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană și Republica Malta

A A A

Reprezentanții Ambasadei au avut o întrevedere de lucru cu dl Ciro Fiola, Președintele Camerei de Comerț din or.Napoli

Publicat:Tue, 25/02/2020 - 09:36

La data de 24 februarie curent, reprezentanții Ambasadei, dl Vladimir Sacagiu, Însărcinat cu Afaceri a.i. și dna Mihaela Gorban, responsabil de domeniul economic, au avut o întrevedere de lucru cu dl Ciro Fiola, Președintele Unioncamere din regiunea Campania, care este și Președintele Camerei de Comerț din or.Napoli. La întrevedere au participat și dl Pasquale Di Gregorio, Vicepreședintele Camerei de Comerț Italo-Moldave (CCIM) și dl Nicola Tozzi, reprezentantul Camerei de Comerț din Napoli.

Discuțiile au vizat posibilitățile de intensificare a relațiilor comercial-economice între mediul de afaceri din Republica Moldova și regiunea Campania din Italia, precum și încurajarea oamenilor de afaceri din această regiune să investească în sectoarele de interes comun cum ar fi agricultura, industria alimentară, industria ușoară, energie regenerabilă, turism etc.

În cadrul întrevederii, s-a agreat organizarea în luna iunie a.c. la Napoli, a unui eveniment economic de prezentare a oportunităților de afaceri oferite de țara noastră.