Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

A A A

Produsele cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova au fost expuse la cea mai mare Expozitie specializată din Italia

Publicat:Mon, 18/03/2019 - 13:35

La 14 martie a.c., reprezentantul Ambasadei Mihaela Gorban a participat la Expoziţia Internațională Cosmoprof Worldwide 2019 specializată pe produse cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, ce uneşte într-un singur loc producătorii mondiali de materie primă și produse finite.

În premieră Republica Moldova participă la eveniment fiind reprezentată de Compania Viorica-Cosmetic - cel mai mare producător din țară cu o activitate de 30 de ani, care a expus la standul național o gamă vastă de produse cosmetice și de parfumerie fabricate din plante unice din zonele ecologice ale Republicii Moldova, cu utilizarea celor mai înalte tehnologii în domeniu și respectarea standardelor internaționale.

Remarcăm că participarea companiilor autohtone la astfel de evenimente contribuie semnificativ la promovarea imaginii țării noastre pe piața internațională, facilitând astfel la stabilirea relațiilor de colaborare și extinderea pe piața europeană și cea internațională.

În perioada 14-17 martie, la Bologna, Italia se desfășoară Cosmoprof Worldwide 2019, cea mai mare Expoziție Internațională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din lume. La eveniment participă 2900 de expozanți din 27 țări cu circa 260000 de vizitatori.