Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană și Republica Malta

A A A

Invitație la Forumul “Moldova Business Week 2019”

Publicat:Thu, 24/10/2019 - 12:40

Vă invităm să participați la cea de-a VI-a ediție a evenimentului de anvergură “Moldova Business Week 2019”, care va avea loc în perioada 13-16 noiembrie 2019, la Chișinău, Moldova.

Moldova Business Week este cea mai mare platformă economică națională, care adună peste 1000 de lideri și parteneri de afaceri, în cadrul căreia vor fi prezentate politicile, reformele, tendințele, iar antreprenorii și investitorii își vor împărtăși istoriile de succes, evidențiind oportunitățile pentru îmbunătățirea climatului de afaceri.

Programul prevede o agendă complexă, cu paneluri interactive dedicate sectoarelor strategice ale țării: TIC și BPO, Agroalimentar, Turism, Energie regenerabilă, precum și va constitui o rampă de lansare a discuțiilor pe marginea domeniilor emergente – generatoare de valoare ridicată pentru economia globală - Industriile creative și Producția cinematografică.

În premieră, Forumul “Moldova Automotive Days” va fi integrat sub egida Moldova Business Week, cu focus pe mecatronică, clusterizare, cercetare și dezvoltare. Forumul ProExport din 15 noiembrie Vă va permite să Vă întâlniți cu companiile locale relevante și să creați o rețea de afaceri, iar ultima zi, va avea loc conferința internațională „Moldova in Fashion” în susținerea sectorului industriei ușoare

Participarea la eveniment este gratuită. Vă rugăm să Vă înregistrați online până pe 10 noiembrie la adresa: http://mbw.md/registration/.

Pentru orice întrebări sau informații, echipa Agenției de Investiții este disponibilă la adresa mbw@invest.gov.md